Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Úszómedencék képes leírás - Masszázs Medence.tlap.hu
részletek »

Úszómedencék - Masszázs Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsmedence.tlap.hu » Úszómedencék
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aqualing

Aqualing

A kezdeti időkben családi vállalkozásként, magánmedence kivitelezéssel foglalkoztunk, és ennek kapcsán nagy tapasztalatot szereztünk a több száz elkészült létesítmény kivitelezésében. Nevünkhöz fűződik az egyik legnagyobb USA-ban elterjedt, műanyag-, ill. fémfalas, fólia burkolatú medencék meghonosítása Magyarországon. Folyamatos bővülésünk eredményeképpen megjelentünk a közösségi létesítmények kivitelezésében is, az ehhez szükséges irányító-és háttérmunkát végző mérnökcsapat felállításával. Erőforrásaink ma már képesek biztosítani a legnagyobb terjedelmű projektek zavartalan megvalósítását.

Balatonfüredi Hydroline

Balatonfüredi Hydroline

A Balatonfüredi Hydroline Kft., mint uszodatechnikai termékek - medencék, szűrő-forgató berendezések, karbantartási anyagok, medence tartozékok, kiegészítők, vegyszerek - forgalmazója a 2001-es alapítása óta eltelt időszakban a Balaton régió egyik meghatározó szereplőjévé vált ezen a tevékenységi területen.

Biomedence

Biomedence

Cégünk biomedencék és fürdőtavak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Többéves tapasztalattal rendelkezünk, ezen évek alatt több mint 100 biomedencét és fürdőtavat építettünk. Magyarország egész területén vállalunk kivitelezést. Létesítményeink vízminőségét az osztrák blueBase biológiai szűrőrendszer garantálja. Fő célunk megrendelőink elégedettsége. Vállaljuk biomedencék és fürdőtavak szakszerű kivitelezését, melyeknél a vízminőséget és megrendelőink igényeit tartjuk legfőképp fontosnak.

Dézsafürdő a gyártótól

Dézsafürdő a gyártótól

Elkészítjük egyedi elképzelései szerinti kerti vagy akár beltéri 4,6,8,10 vagy akár 12 személyes dézsafürdőjét, amely kellemes kikapcsolódást biztosít Önnek, családjának, barátainak. A dézsafürdő (fürdődézsa) különálló, egyedi és a kert díszeként is funkcionál. A fatüzelésű dézsafürdő fenntartási költsége minimális és a az év bármely időszakában használható. A dézsafürdő ára a mérettől és felszereltségtől függ. Ha dézsafürdőjét szűrő szivattyúval látja el, akkor több előnyben részesülhet. A szűrő szivattyú szerepe a víz tisztítása és egyben fertőtlenítése. Ha a fürdő dézsáját szűrő-szivattyúval szereli fel, akkor gazdaságosabbá teszi a fürdőzést, mivel nem szükséges olyan gyakorisággal lecserélni a vizet, mert ez a készülék folyamatosan tisztítja és fertőtleníti a dézsafürdőben levőt.

Fóliás medence

Fóliás medence

Ha gyors technológiát keresünk, hogy mihamarabb élvezhessük a saját medencénk örömeit, választhatjuk a fóliás medencét. A zsalukővel lényegesen gyorsabb és egyszerűbb a szerkezetet felépíteni, mint egy monolit vasbeton szerkezetet bezsaluzni és a vasszerelést elkészíteni. A fólia tökéletes vízzárást biztosít, így nincs szükség vízszigetelésre. Nemcsak pénzt, de időt is spórolhatunk ezzel a módszerrel. Szinte bármilyen formájú medencét esztétikusan burkolhatunk vele. Elsősorban süllyesztett víztükrű, úgynevezett szkimmeres medencét építünk ezzel a technológiával, de már megvalósítható feszített víztükrű medence is fóliás kivitelben. Amennyiben a fólia megsérülne-ami csak erőszakos külső hatásra történhet meg-könnyen és lényegesen olcsóbban javítható, mint a csempézett vagy üvegmozaikos medence. Évek múltán, ha a fólia az UV sugárzásnak köszönhetően elöregszik, egy nap alatt, és relatív kis költség mellett a fóliát cserélni lehet. Nincsenek fugák, aminek köszönhetően a tisztántartása is egyszerűbb. A legelterjedtebb szín az adriakék, de kapható még türkiz, fehér, világoskék, homokszín és mozaikmintás kivitelben is.

Karbon kerámia medencék

Karbon kerámia medencék

Cégünk öt medencegyártó üzemet tart fenn három kontinensen. A világon elsőként mi telepítettük be medencéinkbe a padlótisztító- és keringtető rendszert, mellyel vevőinknek nem kell takarítaniuk, sikálniuk csupán élvezni azt, amiért vásárolták! 30 éves medencegyártási tapasztalatunkkal és a Ceramic Composite technológiájának köszönhetően életre szóló garanciát vállalunk termékeinkre. Kínálatunkban szerepelnek még -többek között- jakuzzik, szaunák, infrakabinok, gőzfürdők, sókabinok valamint rengeteg uszodatechnikai kiegészítők is! Nézze meg hatalmas választékunkat!

Poseidon Uszodatechnika

Poseidon Uszodatechnika

Nagyobb közösségi úszómedencék létesítésénél a spanyol AstralL Sa cég termékeit használjuk és ajánljuk. A spanyol céggel az elmúlt években gyümölcsöző kapcsolatot építettünk ki. Az AstralL Sa szakmai színvonalára jellemző, hogy az elmúlt évek legnagyobb (világ- és olimpiai) úszó-bajnokságainál a technológiai gépészeti és egyéb berendezések gyártására és szállítására kapott megbízást, így például legutóbb Barcelonában és Atlantában is.

Vízkerék

Vízkerék

Létrejöttének és profilja kialakulásának előzménye, az évtizedes vízgépészeti fejlesztésben eltöltött, kutatói munka. Cégünk neve az éltető víz - melyhez hivatásunk köt - és a család vezetéknevének összekapcsolásából született. Mai hajszolt életünkben, szűkre szabott szabadidőnkben, az egyre jobban felszerelt, otthonunkban a rekreáció, a felfrissülés, az egészség megőrzésének kitűnő és kellemes eszköze lehet az úszás, a hidromasszázs, reggel felfrissít, stimulál, este pedig ellazít.

Tuti menü