Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tippek, ötletek, tanácsok képes leírás - Masszázs Medence.tlap.hu
részletek »

Tippek, ötletek, tanácsok - Masszázs Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsmedence.tlap.hu » Tippek, ötletek, tanácsok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Garancia, szervízháttér

Garancia, szervízháttér

Milyen technikai paraméterekre figyeljünk elsősorban, és milyen garanciális megkötésekkel számolunk? Bármilyen medencét is választunk, mind a termékre adott garanciális feltételek, mind a garancia időn belüli, ill. garancián túli szervízszolgáltatás, nagyon fontos! Érdeklődjünk a termék eladójánál ezek meglétéről! A masszázsmedence beüzemelését mindig bízzuk szakemberre! Az Európai Unióban a minimálisan kötelező garancia idő: egy év. Efölött a gyártók saját belátásuk szerint, határozhatják meg a garancia időtartamát!

Hogyan fertőtlenítsük masszázsmedencénket?

Hogyan fertőtlenítsük masszázsmedencénket?

A masszázsmedence vize, ha csak nincs használaton kívül, 36-38°C fokos. Ez a meleg víz fokozott higiénés kockázatot jelent, ezért minden fürdőzés után le kell engedni a vizet, vagy igen hatékony vízkezeléssel, azaz szűréssel és vegyszerek alkalmazásával a vizet újrahasznosíthatóvá kell tennünk. A szűrést, megoldja a medence szűrő-forgató berendezése, a vegyszerezéssel nekünk kell foglalkoznunk. Léteznek olyan modellek is, melyekben van némi-nemű fertőtlenítő és a víz kémiáját helyreállító rendszer, de most vegyük alapul azokat a termékeket, és ezekből van több, melyeknél a vegyszerezést saját magunknak kell megoldanunk.

Hová szeretnénk elhelyezni a masszázsmedencénket?

Hová szeretnénk elhelyezni a masszázsmedencénket?

Medencénket helyezhetjük kültérre és beltérre egyaránt. Azonban mindkét esetben figyeljünk a kivitelezésre. Kültéri használatnál fontos, hogy időjárásálló legyen a medence külső burkolata, hogy rendelkezzen fagyás elleni védelemmel, mely még mínuszokban is megakadályozza a víz megfagyását, hogy a termékhez tartozzon termo takaró. Egy gondolat: mind az esztétikai célokat, mind az időjárási viszontagságok elleni védelmet jól szolgálja egy szaletli!

Kényelmes kültéri bútorok

Kényelmes kültéri bútorok

A Tectona Grandis hazánkban több, mint 15 éve képviseli most már 3 telephellyel rendelkező, díjnyertes designerek tervei alapján készült első osztályú minőségű alapanyagokból készült és mai trendeket követő kerti bútorok és berendezéseket árusító bolt hálózat. Több, mint 20 beszállítottól importált, megfizethető árszínvonalon kínálja termékeit eladásra. Csapatunk a legfelkészültebben várja a kedves vásárlót, mind személyes mind telefonos kérdések esetén. Jöjjön el a bemutató termünkbe várjuk szeretettel.

Masszázsbefúvók

Masszázsbefúvók

Miért figyeljünk a masszázsbefúvók (jet) számára, elhelyezésére? Szerencsés esetben erre a gyártók jellemzően figyelnek, a különböző ülő-és fekvőhelyek más-más fúvókákat, fúvóka csoportokat tartalmazzanak. Ez azért lényeges, mert a vízsugár által biztosított masszázsélményt helyzetünk változtatásával, testünk más-más pontján is élvezhetjük.

Takarékos szivattyúk

Takarékos szivattyúk

A medencegépészet áramfogyasztását sok üzemeltető a szűrési üzemidő csökkentésével, azaz a forgatószivattyú kikapcsolásával próbálja elérni. Pedig alapvető fontosságú a víz napi háromszori teljes átforgatása és szűrése annak érdekében, hogy a medence vegyszerigénye a lehető legkevesebb legyen.

Tuti menü