Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Medenceépítés képes leírás - Masszázs Medence.tlap.hu
részletek »

Medenceépítés - Masszázs Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsmedence.tlap.hu » Medenceépítés
Keresés
Találatok száma - 15 db
A medenceépítés rejtelmei

A medenceépítés rejtelmei

Miért fontos ennyi adat ahhoz, hogy megvalósítható legyen a medence? Erre keressük a választ, amikor sorra vesszük azokat az anyagokat, amelyeket egy medence kialakításához ajánlunk. A medenceépítés megkezdése előtt meg kell vizsgálni a fogadófelületet. Ahhoz, hogy a medence tartósan élvezhető legyen, fontos, hogy a fogadófelület ellenoldalon talajnedvesség ellen szigetelt, vagy legalább 30 cm-es vízzáró vasbeton szerkezet legyen. Az alapfelület porozitása miatt Murexin LF mélyalapozó használata javasolt, amely megakadályozza, hogy a szigetelő, ragasztó anyagokból a kötéshez szükséges nedvességet az aljzat elszívja.

Ampron Text

Ampron Text

Az Ampron Text Kft 1994 óta foglalkozik üvegszálas műanyag termékek gyártásával. Az otthoni medencék gyártását 2001-ben kezdte meg elsősorban Nyugat-Európai piacokra. A magyar piacon történő értékesítés 2005-ben kezdtük meg. Megítélésünk szerint a hazai piac mára felkészült és nyitott a már Nyugat-Európában elterjedt és közkedvelt technológiára melyben cégünk a hazai gyártók között piacvezetőnek számít.

Épített masszázsmedence

Épített masszázsmedence

Az épített masszázsmedencék szerkezeti kialakításukat és gépészeti kialakításukat tekintve is megegyeznek a monolit vasbeton medencék tulajdonságaival. Jellemzően a méretük tér el lényegesen, illetve a masszázsmedencék gépészete kiegészül a különböző masszírozó rendszerek gépészetei berendezéseivel. A legfőbb ok amiért külön kategóriaként kezeljük, az a funkciójából adódik: - Lényegesen magasabb a vízhőmérséklete a passzív fürdőzés igényeihez igazodva (32-38°C), - A relative kis víztömeghez képest sok a fürdöző, azaz nagyobb a víz fajlagos létszámterhelése.

Frankmen Uszodatechnika

Frankmen Uszodatechnika

Mielőtt a legapróbb munkálatokba is belekezdene, hogy megépítse álmai medencéjét, nem árt szakember véleményét kikérnie. A medenceépítés összetett és minden esetben egyedi feladat, a medence helyének pontos meghatározásától egészen a medenceburkolat kiválasztásáig. Cégünk minden kedves érdeklődőnek szívesen áll rendelkezésére, ingyenesen végzünk helyszíni terepszemlét, és készítünk árajánlatot.

Gyurcsán medence építés

Gyurcsán medence építés

Gyurcsán Uszodatechnika, a magánmedence specialista már több, mint 30 éve. Szinte bármilyen medence tervezésében, megépítésében segítségére tudunk lenni, akár generálkivitelezésben is. Leggyakrabban vasbeton medence, fémpalástos medence, zsaluköves medence, (zsalukő medence) műanyag medence és beton medence illetve egyedi masszázsmedence (pezsgőmedence/épített masszázsmedence) az, amit építünk ügyfeleinknek egyedi gépészettel.

Kerti medence, szauna, jakuzzi, masszázsmedence

Kerti medence, szauna, jakuzzi, masszázsmedence

Kényeztesse testét és lazuljon el egy fáradt nap után otthonában a kiváló minőségű jakuzzijában, szaunájában. Kerti medence, szauna, jakuzzi, masszázsmedence az uszodatechnika szakértőjétől.Kényeztesse testét és lazuljon el egy fáradt nap után otthonában a kiváló minőségű jakuzzijában, szaunájában. Kerti medence, szauna, jakuzzi, masszázsmedence az uszodatechnika szakértőjétől.Kényeztesse testét és lazuljon el egy fáradt nap után otthonában a kiváló minőségű jakuzzijában, szaunájában. Kerti medence, szauna, jakuzzi, masszázsmedence az uszodatechnika szakértőjétől.

Medence építés

Medence építés

Talán a legnehezebb döntések egyike, hogy milyen szerkezetű medencét válasszunk magunknak. Sajnos mi sem tudunk kiállni egyik szerkezet mellett sem, célunk, hogy megismertessük Önnel a szerkezetek legfontosabb tulajdonságait és követelményeit, hogy konkrét esetben Ön az optimális megoldást találja meg. Fém-fóliás medencék A medence építés talán legolcsóbb módja. Ebben az esetben a vízzáróságot PVC alapanyagú, UV stabilizált fólia biztosítja, ami gyártóműben konkrét méretekben kerül gyártásra, és készen megvásárolható.

Medenceáruház

Medenceáruház

A Kaszkád-H KFT 1997 óta létező, az építőipar területén elismerten működő, megbízható, tőkeerős vállalkozás. Uszodatechnikával, uszodatechnikai berendezésekkel, szaunákkal,masszázskádakkal több mint 10 éve foglalkozunk. Magyarország egész területén több száz elégedett ügyfél piheni ki magát a munkával eltöltött hétköznapok után, az általunk létrehozott úszómedencében, wellness sarokban. Egyre bővülő nyugat-európai kapcsolatainknak köszönhetően, ma már több vezető medence gyártó cég magyarországi képviseletét látjuk el. Minden esetben előtérbe helyezzük az ügyfeleinkkel történő személyes kapcsolattartást és az egyéni, egyedi érdekek, kérések figyelembe vételét.Úszómedencéinket magas minőségben, versenyképes áron építjük hosszú élettartamú garancia mellett.Sok versenytársunktól eltérően saját, megbízható, jól koordinálható szakembereinkkel, alvállalkozók nélkül dolgozunk a tervezési fázistól a kulcsrakész kivitelezésig.

Medencedoktor

Medencedoktor

A medence burkolata: Tévhit, hogy a kivitelezést a burkolat drágítja meg, szó nincs erről. A felhasznált üvegmozaik sok esetben olcsóbb, mint a fólia. A jelentős anyagi eltérést az alapmunkáknál felhasznált betontechnológia ( zsaluköves, vagy öntött ) adja. - üvegmozaik esetén a felhasznált betonnak tökéletesen vízzárónak, és repedésmentes vasalást kell tartalmaznia.

Hirdetés
Medenceépítés

Medenceépítés

A Novara Hungária Kft. Fő tevékenységeként úszómedence építéssel foglalkozik, de profiljába tartozik az uszodatechnikához kapcsolható egyéb feladatok megoldása is, mint pl. Medence gépészeti szerelése. A vállalkozás több féle medencét kínál; legyen az kinti vagy házon belüli, csempézett, feszített víztükrös, esetleg masszásmedence, a megrendelői különleges igényeit is magas színvonalon ki tudja elégíteni.

Medenceépítés és -karbantartás

Medenceépítés és -karbantartás

Már javában tart a nyár, és a meleg időben természetesen vágyunk felfrissülésre. A napi többszöri, kellemes felfrissülést biztosító legideálisabb helyeknek a vízpartok és a medencék számítanak. Amennyiben saját úszó- és fürdőmedence létesítését tervezzük, azt legegyszerűbben a kertben lehet megépíteni vagy telepíteni, illetve aki épületen belüli medencét szeretne, annak már a ház tervezési programjában szerepeltetni szükséges igényeit. Nemcsak új medence építése esetén, hanem meglévő medencék felújítása során is érdemes figyelembe venni a Mapei kivitelezési és anyagválasztási tapasztalatait. Az elkészítésekhez pedig a Mapei biztonsággal ajánlja a következő megoldásokat, termékeket.

Medenceépítő anyagok

Medenceépítő anyagok

A medenceépítés elsősorban pénz, másodsorban hely, harmadsorban pedig engedély kérdése. Az első feltétel nem szorul sok magyarázatra, hiszen nem nehéz akár egy kisebb személygépkocsi árát is hobbynkba fektetni. A hely sok mindent meghatároz: más-más méretű és anyagú medence kerülhet egy kertbe, mint egy télen-nyáron fedett és fűtött terembe. A harmadik feltétellel kapcsolatban pedig a jelenleg hatályos jogszabályok azt mondják ki, hogy az 5 köbmétert meghaladó medence létesítéséhez köteles az építtető engedélyt beszerezni az ingatlan fekvése szerinti elsőfokú hatóságtól.

Mozaik

Mozaik

Cégünk székhelye Budapesten található. Fő profilunk az építőiparon belül: A medence építés komplett kivitelezése, beleértve a tervezést, a költségvetést, a földmunkát, az építést, és a burkolást. A kivitelezők szakértelme mellett az általunk felhasznált segéd anyagok kiváló minősége is garancia arra, hogy a munkálatokat gyorsan és kiválóan végezzük.

Play Pool

Play Pool

Uszodatechnikával kapcsolatos összes elképzelésének teret, és formát adunk, legyen szó akár átalakításról, korszerűsítésről, tervezésről, bővítésről. Medencéjét a kezdetektől egész az átadásig felmérjük, megtervezzük, lebonyolítjuk, felépítjük.

SPA fedések, medence fedések

SPA fedések, medence fedések

Zárható, légkamrás, átlátszó medence és masszázsmedence fedések rozsdamentes vázból, polikarbonát üvegezéssel. A fedések elemei könnyen mozgathatók, és egymásba tolhatók. A fedés hőszigetelő, vagyis ha elbújik a nap, akkor is képes akár 1-2 hétig megtartani a meleget. Segítségével a fürdőzés hónapokkal tovább lehetséges, mert a fürdő szezon után is néhány hónapig tartja a meleget. A medencefedés használatával házi kedvence és gyermeke is biztonságban van, és a falevelek sem okoznak többé gondot.

Tuti menü