Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázs medence - információk képes leírás - Masszázs Medence.tlap.hu
részletek »

Masszázs medence - információk - Masszázs Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsmedence.tlap.hu » Masszázs medence - információk
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aqua Finesse

Aqua Finesse

Az AquaFinesse egy szabadalmi oltalom alatt álló masszázsmedencék tisztítására szolgáló víztisztító adalékanyag, amely lehetővé teszi a vegyszermentes fürdőzést. Nincsenek kemikáliák, klór, PH szabályozó vegyszerek, csupán a kristálytiszta vizet ígérő környezetbarát adalék. Az AquaFinesse egy pofonegyszerűen használható termék, amelynek használata csupán heti egyszeri alkalommal néhány perces művelet.

Jacuzzi az Ön igényeire szabva!

Jacuzzi az Ön igényeire szabva!

A hidromasszázs kád és jacuzzi tervezésével, gyártásával foglalkozó Sundance Spas már több mint 35 éve van jelen a piacon. Az évtizedek alatt komoly szaktudásra tettünk szert, amelyet nemzetközi elismerések is bizonyítanak. Választékunkban nemcsak masszázskádak szerepelnek, hanem a hozzájuk tartozó összes kiegészítő is. Kínálatunk összeállításakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minél szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni termékeinket, így medencéink különböző árkategóriákban érhetőek el. Nézzen körül nálunk!

Lakatos és Társa Mérnöki Iroda

Lakatos és Társa Mérnöki Iroda

A zárt medencetakaró azon medencehasználók részére ideális megoldás akik a teljesen zárttá akarják tenni medencéjüket és a nyári hónapokban is alkalomszerűen használják. A megoldás természetesen azon túlmenően, hogy megfelelő biztonságot ad a gyermekek és az egész család számára, hozzájárul a fenntartási költségek csökkentéséhez is. A fizikai szennyeződést nem engedi a víz közelébe illetve azokat összegyűjti a felületén, melyek könnyedén eltávolíthatók.

Medence fóliázás

Medence fóliázás

Kültéri és beltéri, időtálló betonmedencék építése a németek által kifejlesztett fém zsalurendszerrel, ill. a medence működtetéséhez szükséges medencetechnikai eszközök, gépek, fóliák, fedések és vegyszerek kereskedelme. Ha saját, időtálló úszómedencét szeretne, forduljon hozzánk bizalommal! Kertjébe varázsoljuk álmai medencéjét! Kültéri és beltéri, időtálló betonmedencék építése a németek által kifejlesztett fém zsalurendszerrel, ill. a medence működtetéséhez szükséges medencetechnikai eszközök, gépek, fóliák, fedések és vegyszerek kereskedelme. Ha saját, időtálló úszómedencét szeretne, forduljon hozzánk bizalommal! Kertjébe varázsoljuk álmai medencéjét!

Medencebiztonság

Medencebiztonság

A nyitott biztonsági háló egyedülálló megoldás gyermekei biztonsága érdekében az Ön medencéjénél. Kialakítása és anyagának megválasztása biztosítja, hogy minden esetben hatékonyan hozzájáruljon a véletlen balesetek megelőzéséhez. Fizikai akadályt képez a víz felett és ugyanakkor érintetlenül hagyja a víz és környezetének látványát. Tetszőleges formájú, méretű, kialakítású, anyagú és környezetű medencénél a használata megvalósítható.

Nivovas

Nivovas

A Nivovas Kft. medencefedések gyártásával és fejlesztésével foglalkozó, kaposvári székhelyű, de az egész unióban működő, termelése 80%-át exportáló, 12 országot behálózó viszonteladói hálózattal rendelkező cég, mely azzal a céllal alakult meg, hogy magas színvonalon szolgálja ki meglévő és leendő üzleti partnereit. Szakmai tevékenységünk csúcsminőségű medencefedések gyártása és továbbfejlesztése ezáltal minden igényt kielégítünk. A medencefedések saját fejlesztésű, kizárólag erre a célra használt, cégünk által formatervezett alumínium profilcsaládokból épülnek. A gyártási folyamatokat az európai unióban elismert szabványoknak és előírásoknak megfelelően minőségbiztosítási rendszerek alkalmazásával végezzük.

Spatrend Expo

Spatrend Expo

A sorban nyolcadik SpaTrend Expo 2010. március 19-én Ürömön megnyitja kapuit. Az idei kiállítás rendhagyónak számít, mert határai egész Közép és Kelet Európára kiterjednek. A bemutatón felvonultatott masszázsmedencék közösek abban, hogy mindegyikük az 'Őshazából', vagyis az Egyesült Államokból származik.

Stílus és életmód

Stílus és életmód

A kültéri hidromasszázs medencék elektromos csatlakozásának kialakításánál ajánlatos az előzetes konzultáció, hiszen ezek áramfelvétele modelltől függően akár 20-30 Amper is lehet. Tény, hogy az üzemeltetési költségek javarészét az áramszámla teszi ki, ezért nem árt a csak "lóerőkben" gondolkodó cégeknél a fogyasztásra is rákérdezni.

Tópart medence

Tópart medence

Talajvíz és szinte zsebkendőnyi 50m2-es rendelkezésre álló terület. A rendkívül szűkre szabott területi adottságok ellenére egy teljes értékű élményfürdő épült a tóparton. A masszázsmedence 6 fő részére biztosít kellemes felüdülést, míg az úszómedencében egyszerre lehet pihenni a sörsarok kőasztalába helyezett napernyő árnyékában, illetve sportolni az ellenáramoltató bekapcsolásával. Az esti hangulatot a színváltó LED világítás teszi teljessé.

Hirdetés
Wellness-részleg a nappaliban

Wellness-részleg a nappaliban

Telefon és rádió a gőzkabinban, LCD-televízió és zenei rendszer a masszázsmedencében. Ilyen és ehhez hasonló különleges gépekkel kényeztetik a gyártók a szokásosnál vastagabb pénztárcával rendelkező vásárlókat, akik saját, otthoni wellness-részlegre tennének szert. Összeszedtük a legjobb hidroterápiás és masszázstermékeket, amelyek elengedhetetlen kiegészítői egy fényűző otthoni pihenősaroknak.

Tuti menü