Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázs medence - hatásai képes leírás - Masszázs Medence.tlap.hu
részletek »

Masszázs medence - hatásai - Masszázs Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsmedence.tlap.hu » Masszázs medence - hatásai
Keresés
Találatok száma - 7 db
Cukorbetegség

Cukorbetegség

Egy, a New England magazinban publikált, elemzésben részletezett amerikai vizsgálat alapján a hidromasszázs medence használata jótékony hatással van a cukorbetegek állapotára; jobban alszanak, javul a közérzetük, könnyebben csökkentik testsúlyukat és a vércukorszintjüket.

Gőz jótékony hatása

Gőz jótékony hatása

A gőzfürdőket már az aztékok, a görögök és a rómaiak is kedvelték, kiváló az immunerősítő hatása. A gőzkabin javítja az egészséget és használata élvezetes. Kiegészítő tevékenységként a gőzkabin különösképpen ajánlott számos egészségügyi probléma, megbetegedés enyhítésére a magas gőztartalmának és a nedves hő általános hatásainak köszönhetően.

HealthWave

HealthWave

A tervezést, és a gyártó felügyeletét végző holland anyavállalat azt az elkötelezett véleményt osztja, hogy csak akkor tűnhet ki valaki a tömegből, ha valami egészen különlegeset, különleges módon képvisel. A Healthwave az infrakabinok anyagfelhasználásával, összeszerelésével, mi pedig a termékekhez nyújtott első osztályú szolgáltatással igyekszünk segíteni Önnek abban, hogy választása megalapozott legyen.

Hogyan befolyásolja egészségünket a masszázsmedence

Hogyan befolyásolja egészségünket a masszázsmedence

Masszázsmedence használatakor a vízsugarak fellazítják az izmokat, ízületeket. Elsimítják a káros energiatorlódásokat, csökkentik a fájdalmat. Amennyiben valaki olyan tevékenységet végez minden nap, mely rossz tartással jár, az nagyon jól tudja mennyire szükség van az izmok kilazítására. Ezen kívül átmozgatja a nyirokrendszert, optimalizálja a nyirokkeringést. Ez hihetetlen erőteljes az immunrendszerre nézve. Elképesztően ellenállóvá varázsolja szervezetünket. Az teljesen biztos, hogy mai vegyi társadalmunkban óriási ajándék egy olyan lehetőség, mely vegyszerek, gyógyszerek nélkül egészségesebbé tesz minket. A masszázs és a masszázsmedence ezek közé tartozik.

Immunrendszer

Immunrendszer

Serkenti a vérkeringést, javítja a szervezet természetes ellenálló képességét, gyorsítja a szervezet regenerációját. Csökkenti az izomlázat, és az ebből adódó fájdalmakat. Felgyorsítja a szervezetben fellelhető mérgek közömbösítésének folyamatát. A meleg víz felhajtóereje tehermentesíti izületeinket, és segíti azok regenerációját.

Masszírozó hatás

Masszírozó hatás

Ha valaki beleül egy masszázsmedencébe számtalan jótékony hatás éri. A víz, mint az élet egyik alapeleme, természetes közeget jelent az ember számára, amellyel közvetlenül érintkezve megnyugszik, ellazul. A béke és a nyugalom az egészség legfőbb forrása. Ha a víz egy megfelelő masszázsmedence fúvókáin keresztül masszírozza az izmokat, akkor még intenzívebb egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre. Ezáltal számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást. Egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval. Ezenkívül a masszázsmedence használata egy kellemes társadalmi esemény.

Stresszoldás

Stresszoldás

A masszázsmedencében való fürdőzés csökkenti a stresszt, ezáltal a stressz negatív hatásait, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást, a fejfájást, a krónikus fájdalmakat. A hidromasszázs javítja a vérkeringést, az emésztést, csökkenti a magas vérnyomást. Ha egy szóval szeretnénk kifejezni a hidromasszázs fiziológiai hatásait, akkor egyszerűen ellazít. Erre, pedig minden embernek egyaránt szüksége van.

Tuti menü