Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázs Medence linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Masszázs Medence képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: masszazsmedence.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 92 db
A masszázs definíciója és jótékony hatásai

A masszázs definíciója és jótékony hatásai

A masszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de távoli a szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer).

A masszázs eredete és története

A masszázs eredete és története

A masszázs a legrégebbi gyógyeljárások közzé tartozik. Nem tudjuk, ki volt az első, aki alkalmazta, de feltételezhetően az emberek ösztönösen kezdték el először önmagukon, majd egymáson gyakorolni. Amikor megfájdul valamink, ösztönösen is odakapunk, dörzsölni, simogatni, nyomkodni kezdjük. Ezek a mozdulatok tekinthetők a masszázs alapjának, mely gyógyító hatásának és erejének felismerése után elindult hódító útjára.

A masszázs története

A masszázs története

A masszázs a legrégebbi gyógyeljárások közé tartozik. A francia massage szó, görög eredetű, massein (dörzsölni) szóból ered, s gyúrást jelent. Az arab mass (nyomni), vagy a héber mases szó is lehet az eredete. Vannak, kik szankszrit származást véltek benne felfedezni. Valószínűen az emberek önmagukon már ősidők óta ösztönösen alkalmazták a masszázst nyomkodva - gyúrva - simogatva a fájós részeiket, később már tudatossá válhatott. A primitívtől a kulturált népekig szinte mindenütt megtalálhatjuk a használatát.

A medenceépítés rejtelmei

A medenceépítés rejtelmei

Miért fontos ennyi adat ahhoz, hogy megvalósítható legyen a medence? Erre keressük a választ, amikor sorra vesszük azokat az anyagokat, amelyeket egy medence kialakításához ajánlunk. A medenceépítés megkezdése előtt meg kell vizsgálni a fogadófelületet. Ahhoz, hogy a medence tartósan élvezhető legyen, fontos, hogy a fogadófelület ellenoldalon talajnedvesség ellen szigetelt, vagy legalább 30 cm-es vízzáró vasbeton szerkezet legyen. Az alapfelület porozitása miatt Murexin LF mélyalapozó használata javasolt, amely megakadályozza, hogy a szigetelő, ragasztó anyagokból a kötéshez szükséges nedvességet az aljzat elszívja.

Ampron Text

Ampron Text

Az Ampron Text Kft 1994 óta foglalkozik üvegszálas műanyag termékek gyártásával. Az otthoni medencék gyártását 2001-ben kezdte meg elsősorban Nyugat-Európai piacokra. A magyar piacon történő értékesítés 2005-ben kezdtük meg. Megítélésünk szerint a hazai piac mára felkészült és nyitott a már Nyugat-Európában elterjedt és közkedvelt technológiára melyben cégünk a hazai gyártók között piacvezetőnek számít.

Aqua Finesse

Aqua Finesse

Az AquaFinesse egy szabadalmi oltalom alatt álló masszázsmedencék tisztítására szolgáló víztisztító adalékanyag, amely lehetővé teszi a vegyszermentes fürdőzést. Nincsenek kemikáliák, klór, PH szabályozó vegyszerek, csupán a kristálytiszta vizet ígérő környezetbarát adalék. Az AquaFinesse egy pofonegyszerűen használható termék, amelynek használata csupán heti egyszeri alkalommal néhány perces művelet.

Aqualing

Aqualing

A kezdeti időkben családi vállalkozásként, magánmedence kivitelezéssel foglalkoztunk, és ennek kapcsán nagy tapasztalatot szereztünk a több száz elkészült létesítmény kivitelezésében. Nevünkhöz fűződik az egyik legnagyobb USA-ban elterjedt, műanyag-, ill. fémfalas, fólia burkolatú medencék meghonosítása Magyarországon. Folyamatos bővülésünk eredményeképpen megjelentünk a közösségi létesítmények kivitelezésében is, az ehhez szükséges irányító-és háttérmunkát végző mérnökcsapat felállításával. Erőforrásaink ma már képesek biztosítani a legnagyobb terjedelmű projektek zavartalan megvalósítását.

Aura

Aura

A víznek, mint egyik őselemnek a testre és lélekre kifejtett hatását sok-sok évszázada ismerték őseink. Olyan hatás ez, melyet nem képes pótolni semmilyen más anyag vagy módszer sem. A modern technika pedig még növeli ezt az élményt, hiszen a vízben való lebegés nyújtotta ellazulást nem pótolja semmi sem. Az Aura Hidromasszázs Kft több, mint tíz év tapasztalatával, kizárólag felsőkategóriás termékekkel, komoly műszaki háttérrel törekszik ügyfelei igényeinek maximális kielégítésére.

Balatonfüredi Hydroline

Balatonfüredi Hydroline

A Balatonfüredi Hydroline Kft., mint uszodatechnikai termékek - medencék, szűrő-forgató berendezések, karbantartási anyagok, medence tartozékok, kiegészítők, vegyszerek - forgalmazója a 2001-es alapítása óta eltelt időszakban a Balaton régió egyik meghatározó szereplőjévé vált ezen a tevékenységi területen.

Hirdetés
Bestway masszázsmedence

Bestway masszázsmedence

A Bestway masszázsmedence könnyedén felállítható szabadban, teraszon, vagy akár a lakásban. 80 beépített fúvókán keresztül fejti ki rendkívül jótékony hatását testre és lélekre. Digitális kezelőpanelén 40 °C fokig beállítható a víz hőmérséklete. Masszázs és relaxáció egész évben az Ön kényeztetésére. Kínálatunkban a vízkezeléshez is talál vegyszeres és alternatív megoldásokat. Webáruházunkban széles választékot talál Bestway családi és felfújható medencékből, medencékhez hasznos kiegészítőkből, felfújható ágyakból, strandcikkekből

Biomedence

Biomedence

Cégünk biomedencék és fürdőtavak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Többéves tapasztalattal rendelkezünk, ezen évek alatt több mint 100 biomedencét és fürdőtavat építettünk. Magyarország egész területén vállalunk kivitelezést. Létesítményeink vízminőségét az osztrák blueBase biológiai szűrőrendszer garantálja. Fő célunk megrendelőink elégedettsége. Vállaljuk biomedencék és fürdőtavak szakszerű kivitelezését, melyeknél a vízminőséget és megrendelőink igényeit tartjuk legfőképp fontosnak.

Cal Spas

Cal Spas

Csapatunk 2003-tól foglalkozik masszázsmedencék forgalmazásával és szervizelésével. Alapelvünk lényege az ügyfélkezelésben és vevőinkkel való kapcsolatunkban nyerhet megfogalmazást. Célunk, hogy partnereink és leendő ügyfeleink már a vásárlást megelőzően is olyan kiszolgálásban, tanácsadásban részesüljenek, melyek ma nemigen jellemzik a hasonló körű tevékenységben működő vetélytársakat. Nem állítjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak e tekintetben, de törekszünk ezt elérni. Hisszük, hogy a megfelelő szakértelem és ügyfélközpontú szemléletmód nélkül nem lehetséges a minőségi és teljes körű kiszolgálás. Részünkről az értékesítéssel és a telepítéssel nem ér véget a kapcsolat, sokkal inkább csak akkor kezdődik el. A masszázsmedence olyan luxuscikk, amelynek értékesítése és karbantartása komoly figyelmet igényel, ezért előzetes helyszíni felméréssel, folyamatos szervizszolgálattal, vegyszer és adalékanyag utánpótlással, illetve ügyfélkártyával törekszünk arra, hogy minden vevőnk fontosnak érezze magát.

Caldera Spas

Caldera Spas

A Caldera Spas masszásmedence a kaliforniai Watkins Manufacturing által gyártott márka, melynek múltja 1976-ig nyúlik vissza. A letisztult és hagyományosan elegáns vonalvezetésű Caldera masszázsmedencék formatervezőit a bölcső ihlette. A kényelmes, testet körülölelő masszázshelyek és a praktikusan egyszerű kezelhetőséget, különleges élményt és ellazulást biztosítanak. A masszázsbefúvók sokszínűsége, azok elrendezésében, dinamikájában és mozgásában rejlik. Már a formai kialakításuknál szembetűnő a magas szintű anyagminőség, ergonómiai átgondoltság, mely praktikusan egyszerű kezelhetőséggel párosul.

Caldera Spas masszásmedencék

Caldera Spas masszásmedencék

Minőségi masszázsmedence jakuzzi ( jacuzzi ) ajánlatok, amerikai masszázsmedencék ( jakuzzik, jacuzzik ) a Caldera Spas (Watkins) -tól. Prémium masszázsmedencéink amerikában készülnek. A Caldera medencék a leghatékonyabb masszázsélményre vannak tervezve az emberi test anatómiájának figyelembevételével. Elhelyezési kültérben, beltérben, terasz -on, úszómedence, kerti bútorok..

Cukorbetegség

Cukorbetegség

Egy, a New England magazinban publikált, elemzésben részletezett amerikai vizsgálat alapján a hidromasszázs medence használata jótékony hatással van a cukorbetegek állapotára; jobban alszanak, javul a közérzetük, könnyebben csökkentik testsúlyukat és a vércukorszintjüket.

Dézsafürdő a gyártótól

Dézsafürdő a gyártótól

Elkészítjük egyedi elképzelései szerinti kerti vagy akár beltéri 4,6,8,10 vagy akár 12 személyes dézsafürdőjét, amely kellemes kikapcsolódást biztosít Önnek, családjának, barátainak. A dézsafürdő (fürdődézsa) különálló, egyedi és a kert díszeként is funkcionál. A fatüzelésű dézsafürdő fenntartási költsége minimális és a az év bármely időszakában használható. A dézsafürdő ára a mérettől és felszereltségtől függ. Ha dézsafürdőjét szűrő szivattyúval látja el, akkor több előnyben részesülhet. A szűrő szivattyú szerepe a víz tisztítása és egyben fertőtlenítése. Ha a fürdő dézsáját szűrő-szivattyúval szereli fel, akkor gazdaságosabbá teszi a fürdőzést, mivel nem szükséges olyan gyakorisággal lecserélni a vizet, mert ez a készülék folyamatosan tisztítja és fertőtleníti a dézsafürdőben levőt.

Diamante Spas

Diamante Spas

A dél-kaliforniai Ontario-ban működő Diamante cég különleges utat választott a masszázsmedencék gyártására. A hagyományos, kézi módszerrel gyártott egyedi összeszerelésű medencék egy hosszú alkotó munka eredményét mutatják. A Diamante modelljei úgy születtek, és úgy tökéletesedtek az évek során, mint egy gyönyörű, csiszolt ékkő. Ennek kihangsúlyozására választotta az egykori U.S. Tooling and Spas Inc. termékeinek a Diamante (spanyolul gyémánt) nevet.

Tuti menü