Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karbantartás, szervíz képes leírás - Masszázs Medence.tlap.hu
részletek »

Karbantartás, szervíz - Masszázs Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsmedence.tlap.hu » Karbantartás, szervíz
Keresés
Találatok száma - 5 db
Kerex Uszodatechnika

Kerex Uszodatechnika

A Kerex Kft. nem csak az uszodatechnikai nagykereskedelemben, hanem a magánmedencék építésében és a közösségi medence kivitelezésben is meghatározó szereplője a hazai piacnak. (Szabadidő technikai termékeink között megtalálható a masszázsmedence,szauna,gőzkabin, akár egyéni igényeket kielégítve, egyedi kialakításban is. Partnereink által nagyra értékelt termékpalettánkon, mintegy 5000-6000 cikket kínálunk. gy érezzük, joggal büszkék lehetünk a közreműködésünkkel épült mintegy 5000 medencére, több száz fős viszonteladói hálózatunkra, tervezői és fővállalkozói szervezetünkre.)

Medence Doktor

Medence Doktor

A saját kerti medence nyáron kellemes felüdülést biztosít, ha karbantartásáról és tisztításáról folyamatosan gondoskodik. Amennyiben segítségre van szüksége, a megoldás: Medence Doktor: Szolgáltatásaink közé tartoznak: - uszodatechnika - uszodatechnika szaktanácsadás - uszodatechnika berendezések - medence üzemeltetése - medence karbantartása - medence takarítás - medence felújítás.

Medence tisztítás, karbantartás

Medence tisztítás, karbantartás

A honlapon számos cikk található magánmedencék tisztításáról, karbantartásáról, vegyszerezéséről és ehhez kapcsolódó témákról, pl.: - A víz biológiai és kémiai kezelése vegy­szerek segít­ségével - A vízkő­lerakódás megaka­dályozása - A medencék karban­tartásának 10 lépése - A legapróbb szennyező­dések kiszűrése a medence­vízből - Hogyan működik a medencében a vízforgatás és -szűrés?

Medencemester

Medencemester

Kijavítom medencéje esztétikai hibáit. Szükség esetén újrafóliázhatom. A vegyszerek megvásárlásának terhét is leveszem válláról. Az esetben, ha valami meghibásodik, használhatatlanná válik medencéje berendezése vagy kiegészítői közül, beszerzem és kicserélem az elavult elemet.

SlipStop

SlipStop

A Standfast olyan szagtalan folyadék, amely a fürdőszobában csúszásmentes felületet hoz létre kerámián, zománcozott kádakon és zuhanyzótálcákon. A Standfast nem csupán a víz okozta csúszási problémákat küzdi le, hanem azokat is, amelyeket szappan, tusfürdő, sampon stb. okozhat.

Tuti menü