Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hidromasszázs termékek képes leírás - Masszázs Medence.tlap.hu
részletek »

Hidromasszázs termékek - Masszázs Medence.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: masszazsmedence.tlap.hu » Hidromasszázs termékek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Hidromasszázs kádak, hidromasszázs zuhanykabinok - Wellis Kft.

Hidromasszázs kádak, hidromasszázs zuhanykabinok - Wellis Kft.

Wellis kiváló műszaki és esztétikai színvonalú hidromasszázs kádak, hidromasszázs zuhanykabinok és kombinált kabinok (gőzkabin és hidromasszázskád) tervezésével és gyártásával foglalkozik. Termékeinkre 2 év teljes körű garancia vonatkozik, így Önnek valóban nincs más dolga, mint kényelmesen hátradőlnie abban az esetben is, ha bármilyen problémája felmerülne a vásárolt termékkel kapcsolatban. Szakembereink a több éves szervizelési tapasztalatukat felhasználva vállalják egyéb, nem Wellis márkajelzésű wellness berendezések (gőzkabin, hidromasszázskád, jakuzzi, szauna) javítását, vagy akár egyedi megegyezés alapján biztosítani tudjuk berendezése rendszeres karbantartását is. (pl: jakuzzik téliesítése, vegyszerezése).

Keramix

Keramix

A KeraMix Burkolóanyag Kft. 2004-ben alakult, hogy a burkolólapok és fürdőszoba-felszerelések piacának meghatározó szereplőjévé váljon. Fő tevékenységünk csempék és burkolólapok, fürdőszoba-bútorok, szanitertermékek importja, nagykereskedelme, valamint kínai gyártók képviselete a közép-kelet-európai régióban. Mindent közvetlenül a gyártóktól vásárolunk, ami vevőink számára garanciát jelent a rendkívül kedvező árra. Alapelveink között a rugalmasság és a termékekhez kapcsolódó szolgáltatások színvonalának maximalizálása szerepel. Az általunk importált és forgalmazott termékek ár-érték aránya kimagaslóan jó, kínálatunkban Ön is megtalálhatja az egyszerűtől a luxusig az elképzelésének megfelelőt.

Masszázsmedence vegyszer webshop

Masszázsmedence vegyszer webshop

Medencetechnika webbolt. Különféle medencék, gépészeti, takarító és karbantartó gépek, illetve kemikáliák és egyéb kiegészítők széles körű felhozatala. Házhozszállítás az egész ország területén kézbesítőszolgálat közreműködésével , illetve saját szállító járművel. Az itt látható cégek készítményeit kínáljuk: Medence: Future Pool, Gre, Intex. Szivattyú: Speck Pumpen, IML, Glong, Hayward, Kripsol. Medence tisztító porszívó: Zodiac, Maytronics. Sósvizes fertőtlenítő: Zodiac, Saltwater. Melegvizes hőcserélő: Pahlen, Behncke.

Méta

Méta

A Méta Kft . 1996 óta foglalkozik akryl kádak és zuhanykabinok forgalmazásával, és a megvásárolt licence jog alapján a hidro- és levegőmasszázs kádak és kabinok gépészetének szerelésével. 1996-ban a ma már Villeroy &Boch csoporthoz tartozó Vagnerplast gyár termékei kerültek fel elsőként a Méta Kft. palettájára. Ezt a termékcsoportot 2006 óta Magyarországon az Alföldi márkanév alatt lehet megtalálni. 2003-tól a Méta Kft. a magyarországi fogyasztói igényeknek megfelelő forma- és méretválasztékú kádakat gyártat Lengyelországban. A termékeket saját márkanévvel ellátva M-Acryl néven hozza forgalomba.

Novitek

Novitek

A Novitek Fürdőszoba és Wellness 2009-re a hazai szaniter és hidromasszázs piac egyik legismertebb, meghatározó szereplőjévé fejlődött. 400 m2-es bemutatószalonunkban hosszasan, nagy gonddal válogatott, felső- és középkategóriás wellness, szaniter, hidromasszázs, burkolat és egyéb lakberendezési választékkal találkozhat minden kedves érdeklődő. A már hosszúnak is nevezhető, 16 évre visszanyúló működésünk és tapasztalatgyűjtésünk talán legfontosabb tanulsága az lett, hogy üzletünk sikere és fejlődése leginkább a minőség szóhoz való rögeszmés ragaszkodásunknak köszönhető. Számtalan referenciánkkal, és az ezernél is több eladott hidromasszázs berendezéssel méltán tekinthetnek bennünket mind elégedett vevőink, mind piaci vetélytársaink a magyarországi 'otthoni wellness kultúra' egyik úttörőjének.Wellness téren nálunk nem csak egyszerűen 'vásárolhat'! Higgye el értünk is hozzá, és segítünk Önnek is a legoptimálisabb és személyre szabottan legmegfelelőbb otthoni wellness-helység megálmodásában és kialakításában. Fürdőszoba és lakberendezés terén választékunk - a klasszikusoktól a minimálig - átfogja a napjainkban divatos stílusirányzatokat.

PleatcoMedence

PleatcoMedence

Az oldal a nemzetközileg elismert, medencefiltereket és szűrőket gyártó Pleatco új magyar honlapja. Részletes és hasznos információval szolgál, hogy Ön tájékozottan dönthessen, melyik filtert válassza a legkiválóbb vízminőséghez. A számos filtert és szűrőt bemutató honlapunkat hatékony és gyors medencefilter keresővel láttuk el. Honlapunkon megtalálja legmagasabb minőségű szűrőket, melyek minimalizálják medencéje energiafelhasználását miközben kiváló minőségű vizet biztosítanak a gondtalan fürdőzéshez.

Royal Kerámia

Royal Kerámia

Ezúton is szeretnénk bemutatni üzletünket melyet 2005. december közepén nyitottunk! Egri tevékenységünket 2003-ban, a Cifra kapu téri Burkoló Centrummal kezdtük. Ebben az üzletben legfőképpen az alacsony- és középkategóriájú csempéket és padlólapokat forgalmazzuk. A Burkoló Centrum, Eger egyik legkedveltebb burkolólap szaküzletévé vált a barátságos árakkal, a felkészült kollégákkal, a folyamatosan megújuló nagy árukészletével. Az itteni üzlet sikereire és tapasztalataira alapozva határoztuk el a Royal Kerámia megnyitását.

Sikló

Sikló

A hazai szaniterek és fürdőszoba berendezési tárgyak tervezésében, gyártásában szinte egyedülálló cégünk a Sikló Kft. ebben az évben ünnepli negyedévszázados fennállását. Zala András tulajdonos, formatervező azon kevesek közé tartozik, aki önnön útját járva, gondolkodásmódjának középpontjában az emberi formákat, érzelmeket helyezi, ami híven megmutatkozik a cég filozófiájában is.

Tuti menü